Prona për Shitje në Wildwood, New Jersey

Kur bëhet fjalë për pasuri të paluajtshme me shumë plazhe, vende tregtare dhe zona banimi të gjitha në një, atëherë një nga vendet më të mira për të shkuar është Wildwood pasuri të paluajtshme pranë meje postim falas Vlore , NJ. Ky vend ndodhet në mënyrë strategjike përgjatë vijës bregdetare verilindore të Oqeanit Atlantik që krenohet me plazhe të bukura me rërë të bardhë me një paraqitje të shkurtër të pafundësisë së Oqeanit Atlantik.

Madhështia e saj tërheq mijëra turistë çdo vit; duke dashur të pushojë dhe në të njëjtën kohë të ketë shumë argëtim dhe argëtim që ky vend ofron për vizitorët e tij. Për të tërhequr më tej më shumë turistë, zakonisht mbahen shumë ngjarje çdo vit; të tilla si festivale, parada, shfaqje arti, gara me makina dhe shumë më tepër.

Për rrjedhojë, ndërmarrjet tregtare dhe bizneset po lulëzojnë; kjo krijon një mundësi të mirë për ata që planifikojnë të investojnë në këtë vend pasi ka disa prona komerciale për shitje në Wildwood New Jersey. Fakti që ka një numër të madh turistësh dhe vizitorësh që dynden për të bërë disa udhëtime argëtimi dhe biznesi në këtë zonë, kjo thjesht nënkupton se ka mundësi të pafundme për rritjen e bizneseve.

Në fakt, hotelet dhe zonat e akomodimit kanë performancë të mirë për shkak të fluksit të vizitorëve; sidomos kur ndodhin ngjarje dhe festivale të veçanta. Dyqanet, restorantet dhe kafenetë po lulëzojnë gjithashtu për të kënaqur dëshirat e banorëve dhe vizitorëve për ushqime të shtrenjta dhe shijshme lokale.

Kur bëhet fjalë për pronat komerciale për shitje në Wildwood, New Jersey, ato zakonisht kushtojnë rreth 400,000 deri në 600,000 dollarë në Park Avenue dhe përgjatë Boardwalk; në varësi të vendndodhjes. Përveç pronave komerciale ka edhe shumë prona banimi dhe njësi apartamentesh që ju të zgjidhni. Zonat e banimit mund të arrijnë në rreth 100,000 deri në 300,000 dollarë.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *